Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekteamüliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Baskı imalı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini arama etmek gerekir. Bu Toscanello yürekin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında yürekmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir kaide var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her zaman evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken flama puroya direk temas etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı kırmızıya döndüğünde kızartma teamüllemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 radde eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken tüm ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara nazaran beş on henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu üslup çakmaklar çok yüksekdür ve lüks benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma teamüllemi saf alevli çakmaklarla, beş on zaman alabilir. Bu süre size aralık kaybı kadar kaynakükebilir fakat puro sabır ve çalışma gerek. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonrasında sert çevirip tarafünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bacak kıpkırmızı ise yakma teamüllemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, doğrusu tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz yürekime anık. Evet evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü yürekilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye istemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar yürekmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o denli kırıcılaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman yavaşçe ağıza doldurulur ve tatlılık alıcıların dumanla ihtarlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilişki gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun yürekin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin tekrar yakma dava örgütleme etmez. Fakat sahiplik imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinlikle şpeş olan 2 kaideı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın sıcaklık dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 radde ortada evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza vasatını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile huzurlaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında soy dava vasatın soğuk bileğil lüks sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza vasatının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette rutubet muhafaza vasatı sıcaklığına nazaran takas gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir keyif geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza vasatının keyif geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu yürekindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak kesinlikle keyif geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle keyif geçirmedikleri yürekin diğer rakiplerine yetişkin ayırt atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.